Неможливо повірити в тому, що вже пройшов цілий місяць з моменту закінчення другого сезону романтичного шоу "Холостячка", в ході якого виконавиця Злата Огнєвіч все ж не змогла знайти свою любов для побудови сімейних відносин.

Десь під кінець пристрастей, паралельно телеканал СТБ розкрив ім'я головного героя "Холостяка" - ним став Алекс Топольський. Тепер же нам повідомили, що зйомки дванадцятого сезону підійшли до кінця.

Олександр Топольський. Фото: Instagram
Олександр Топольський. Фото: Instagram

"Вдалося Алексу знайти свою любов, чи виправдалися всі очікування "Холостяка", як він пройшов цей нелегкий шлях - дізнаємося вже цієї весни! Не пропустіть прем'єру зовсім скоро на телеканалі СТБ", - йдеться в публікації.

Крім того, вже зовсім скоро українцям оголосять дату прем'єрного випуску нового сезону.

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Алекс Топольський, фото: Instagram

Хтось в коментарях вже пожартував, що починаються хованки. Бо головному герою і його коханій дівчині не можна з'являтися на публіці до моменту, поки українці не дізнаються ім'я перемогла учасниці у фіналі шоу.

"Хованки починаються", "Після "Холостячки" Огнєвіч навіть дивитися не хочеться☺️", "04.03.22 буде прем'єра, бо завжди перед 8 березня була", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анна Богдан показала, як змінилися стосунки з Мішею Заливако після "Холостяка": ходить по будинку в ліфчику і валяється в ліжку до останнього

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Квіткова оголилася до трусиків і довела, що повернулася у форму, як на "Холостяку": "Крута мама"

Знай.ua писав, дружина Григорія Решетника показала, чому чоловік після роботи біжить додому, а не до "Холостячки": "Все, дівчатка..."