Частенько навіть віддані фанати і цінителі улюбленого голосу своєї зірки можуть підозрювати співака або співачку в тому, що вони виступають під фонограму. Однак підозри не завжди без підстав - в цьому можна переконатися якщо подивитися добірки в YouTube, де є цілі компіляції з зірками, які намагаються вибратися з незручних ситуацій через фонограму.

Про це стало відомо завдяки новій публікації користувачки мережі TikTok "aliana1001".

Орбакайте, скріншот: TikTok

На відео, яке зробила блогерка Аліана, можна побачити відразу кілька всім нам знайомих виконавців - Христину Орбакайте, Григорія Лепса, Наталі і навіть Олександра Рибака.

Наталі, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Лепс, скріншот: TikTok

Аліана хотіла показати найдивніші моменти, коли зіркам вдавалося "викрутитися" з ганебних моментів з честю, але цього у неї не вийшло. Адже всі ці чотири зірки чи то падали, чи то кидали мікрофон.

Рибак, скріншот: TikTok

Підписники дівчини почали активно коментувати нове відео: "Рибалка потім сам сміявся, говорив дивне у вас шоу... начебто наживо співаєш, а фонограму включили", "Чому мені Орбакайте без фанери більше подобається", "З Наталі випала просто, в прямому сенсі", "Я по життю Лепс", "Нормально ж Орбакайте заспівала без фанери", "Рибалку змусили співати під фонограму)", "Взагалі-то коли Лепс падав, його голос зник, залишився тільки беквокал. Тобто він не під фанеру співав".

Коментарі до публікації, скріншот: TikTok

Коментарі до публікації, скріншот: TikTok

Раніше повідомляли, Святослав Вакарчук згадав, як волав при -7 на вулиці ще до популярності: "Cпівали під фонограму, грілися коньяком".

Як повідомляв Знай.uа, Maruv різко відповіла, чи співає на концертах під фонограму: "Почистьте вуха".

Знай.uа писав, донька Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "Дякую, моя сніжинка".