Відома співачка Ані Лорак похвалилася перед фанатами ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Ані Лорак має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому співачка намагається частенько тішити їх новими фото, відео або ж цікавими подробицями з особистого і професійного життя на сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 7.2 мільйона осіб.

Ані Лорак, фото: Instagram

Так цього разу Ані Лорак вирішила поділитися з шанувальниками новим фото. На знімку співачка позує на тлі фонтану при цьому мило посміхаючись на камеру.
Знаменитість вирішила вибрати досить елегантний наряд, який вдало підкреслив її ідеальну фігуру. Лорак приміряла строгий чорний костюм і помаранчевий топ, який став яскравою родзинкою її образу. Щоб наряд виглядав більш гармонійно вона додала масивну прикрасу на шию і туфлі на високих підборах.

Фото зі сторінки Ані Лорак

" ✨Гарного теплого вечора!",- так Ані Лорак підписала оприлюднене фото.

Відданим фанатам Ані Лорак дуже сподобався її наряд, тому вони почали залишати для знаменитості десятки комплементів.

"Красуня ❤️ гарного відпочинку! 😍 ", "Шикарна😍 гарного відпочинку вам!❤ ️ ", "Найкрасивіша🔥❤️😍", " нереальна красуня ❤️🔥", " яка ви стильна🔥 гарного вечора вам!", "Улюблена красоточка! Прекрасного Вам відпочинку і позитивних емоцій! 🔥 ♥ ️ ", "Шикарна😍", "Образ 🔥на стилі", — зазначили вони.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадавши, колишній Ані Лорак Мурат відвіз нову кохану до жирафів і слонів: "їй важко, поверни...". Тут нова кохана Мурата насолоджується своєю цікавою екскурсії в Танзанії