Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за її творчим життям стежить більше 300 тисяч чоловік.

Співачка заявила про свою участь у новому сезоні талан-шоу "Голос країни", який зовсім недавно стартував на телеканалі 1+1. Олександра Заріцька приєднається до Наді Дорофєєвої, Олі Полякової, Потапу і Святославу Вакарчуку і стане п'ятим тренером в 12 сезоні.

Артистка зізналася, що такий проект був її великою мрією, яку вона нарешті здійснила. Саме вона даватиме другий шанс талановитим укранцям, яким відмовлять інші експерти шоу.

Скріншот з Instagram, Олександра Зарицька

Також вона згадала Андрія Мацолу - українського підприємця і власника "Першої приватної броварні", який розділить разом з нею крісло судді в шоу.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Якщо чесно, я про таке навіть не мріяла. І для мене - це велика честь! Не лише брати участь у шоу, а й розділяти це тренерське крісло з @matsola.andriy ✨ Ми справжня команда!" - написала співачка.

Коментарі - instagram.com/kazka.band/

Коментарі - instagram.com/kazka.band/

Нагадаємо, Олександра Заріцька з "KAZKA" втерла ніс Тіні Кароль, яка поїхала до Грузії на "Танці з зірками": "Приклад для нашого шоу-бізу"

Як повідомляв Знай.uа, учасниця "Танців з зірками" Олександра Заріцька з Kazka "запала" не поганих хлопців, схуднувши на 30 кілограм: "Незрозуміло, що відбувається"

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" змусила свого партнера по "танцям з зірками" лізти в багажник серед лісу: "Це було хвилююче"