Підсумки дня на Олімпійських іграх -2022 в Пекіні за 15 лютого. В України з'явилася надія отримати олімпійське золото завдяки фристайлістам, які вибороли собі місце у фіналі.

Про це повідомляє "Новини.LIVE".

Так, за підсумком 15 лютого Україна все ще не здобула медалей на Олімпіаді-2022. Проте, все ж надія є, адже фристайлісти Олександр Абраменко та Олександр Окіпнюк сьогодні вибороли собі місце у фіналі та поборються за медалі. Фінал змагань відбудеться вже завтра.

Підсумки змагань 15 лютого

15 лютого українська чоловіча збірна з біатлону посіла 9-те місце, всього участь брала 21 країна. Цього ж дня лижник Дмитро Мазурчук став 33-м у стрибках з трампліна, та посів 32 сходинку у лижній гонці.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Що цікаво, сьогодні французький біатлоніст Кантену Фійон-Майє завоював свою 5 медаль на Олімпіаді у Пекіні, а команда Франції завоювала срібло у чоловічій естафеті. Це перший випадок в історії, коли один біатлоніст виборов п'ять медалей на одній Олімпіаді.

Варто нагадати, що Зимові Олімпійські ігри розпочалися 4 лютого в Пекіні, а також у містах Чжанцзякоу і Яньціне. Вони триватимуть до 20 лютого і в за цей період розіграється 109 комплектів медалей з зимових видів спорту.

Нагадаємо, український біатлоніст Підручний на Олімпіаді-2022 пожертвував перемогою заради суперника: від гордості на сльозу проб'є

Раніше Знай писав, підсумки 8 дня Олімпіади-2022 у Пекіні: заклик української збірної до миру, новий рекорд від ковзаняра. Збірні Німеччини та Норвегії показали найкращі результати

Також Знай повідомляв, 18-летняя "снежная принцесса" забрала золото на первой своей Олимпиаде в Пекине: ее можно встретить в лифтах и метро