Ані Лорак вирішила поговорити про бажання жінок. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами та концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

18 січня дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram вирішила поцікавитися у шанувальників, що хочуть жінки.

Цитата

"Бути Жінкою – це прекрасно, хоч часом буває дуже складно управляти цією планетою. Але іноді ще складніше розібратися в собі: чого я хочу насправді 🙌 🏼 знайти той самий баланс — нелегке завдання, але в цьому і є принадність буття. Бути Жінкою❤️ напередодні весни хочу поставити вам головне питання: Чого хочуть жінки? Як думаєте?",- повідомила вона.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Фолловери засипали її пост безліччю позитивних коментарів.

"Хороших чоловіків поруч з собою.🔥 🔥 🔥 "; "Справжні жінки і чоловіки завжди хочуть на концерт Ані Лорак😏 💥"; "Кохати і бути коханою, ну і ще побачити кожне фото з цього колажу окремо😂", - повідомляють вони.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що лікар Анни Трінчер "заборонив" їй показувати нові груди на відпочинку - ні позаігравать, ні купуватися.

Також ми повідомляли, що Ані Лорак знову залишилася без трусів перед камерами - прикрила все, крім... Цього разу співачка похвалилася своєю фігурою в оригінальній оксамитовій сукні.

Також ми писали, Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - нестаріюча класика.