Відомий український співак Макс Барських різко висловився про концерт, який напередодні пройшов у росії. Він порівняв, скільки людей зібралося на мітинги і на стадіоні.

Про це Макс Барських написав на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Напередодні, в росії в лужниках пройшов концерт з нагоди річниці окупації росією Криму. На ньому виступало багато російських зірок і володимир путін. Український співак Макс Барських не міг оминути цю подію, і різко висловився.

Макс Барських, фото: Instagram

Барських зазначив, що влаштовувати такі концерти, поки російська армія вбиваємо українців просто нелюдяно. Також він звернув увагу на кількість людей, які прийшли на стадіон, при цьому на антивоєнні мітинги виходило в рази менше.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Скріншот поста Макса Барських

"Дуже складно підібрати слова. У лужниках влаштували концерт, поки йдуть обстріли українських міст, людей і дітей російськими солдатами. У мене просто не вкладається в голові, як можна бути настільки нелюдяними? Порівняйте скільки людей зібралося на стадіоні і скільки виходило на мітинги. Цим все сказано! Раби залишаться рабами. Хваліть свою ганебну армію і честь! Фашисти - це найм'якше слово, яке можна підібрати. Ця нація для мене мертва - назавжди!",- зазначив співак.

Нагадавши, блокада Маріуполя змусила Злату Огневич діяти:"вони кричать про допомогу". Злата Огневич попросила вище керівництво країни врятувати маріупольців

Раніше Знай писав, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "що це за люди"

Також Знай повідомляв, Тоня Матвієнко показала, що Ліна Костенко знала про "сатанинський намір" Росії давно: "знущаються і звинувачують нас"