Відома українська співачка Анастасія Приходько поділилася жалюгідною історією жителя Маріуполя. Це щоденник його батьків, який вони вели під обстрілами окупантів.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікує актуальну інформацію про війну, а також допомагає жителям, що опинилися в жалюгідному становищі.

Цього разу вона показала щоденник, який вели жителі Маріуполя для свого сина.

"Житель Маріуполя опублікував щоденник своїх батьків, який вони вели під час перебування в оточенні і під обстрілами російських солдатів. 18 березня їм вдалося евакуюватися 🙏 🏼 " - йдеться в повідомленні під постом.

Листування мами з сином, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Там великі повідомлення, які мама писала синові на випадок, якщо все таки з'явиться зв'язок. Вони були повністю відрізані від світу через постійні обстріли. Місто, як відомо, зруйноване на 80-90%.

Листування мами з сином, фото: Instagram

"Синочку, пишу на випадок, якщо проблиск зв'язку буде і повідомлення відправиться. Ми в порядку, залишився тільки газ. Кажуть і його скоро не буде. Бомблять сильно. Світла і води немає вже другу добу. Найстрашніше, не знати що відбувається дуже любимо тебе, сподіваємося, що у тебе все добре" - йдеться в першому повідомленні.

Листування мами з сином, фото: Instagram

"Доброго ранку, синочку! Зараз 8:20, 4-е березня. Ми пережили ще одну ніч. Сьогодні вночі майже не спали, бомбили нещадно. Здається дуже близько. Дуже страшно загинути і залишити тебе одного. Але вже ранок, ми живі. Газ, слава богу, є. Більше нічого немає " - йдеться у другому повідомленні.

Листування мами з сином, фото: Instagram

Так тривало щодня, в місті не припинялися обстріли, і батьки, щоб економити заряд батареї писали тільки синові. І так постійно, поки їм все ж не вдалося евакуюватися 18 березня.

Листування мами з сином, фото: Instagram

Нагадаємо, що Тарас Тополя з "антитіл" розповів, яким буде життя українців після перемоги

Раніше повідомлялося, що еобідники Євробачення-2021 Maneskin зробили боляче росіянам: вторгнення в Україну вилізло боком

Також, Надя Дорофєєва привітала красеня, "розбив" їй серце відразу ж після Дантеса