Відома українська спортсменка, тренер шоу "Зважені та щасливі", Марина Боржемська поділилася кадрами людей, яким все ж вдалося вибратися зі злощасного Маріуполя.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висловлюється на різні тематики, і стосувалися цього разу вони ситуації в країні.

Марина Боржемська показала ці зруйновані транспортні засоби. Водіям дивом вдалося виїхати з Маріуполя, адже зробити це вцілілим практично неможливо.

"Автомобілі, яким вдалося вирватися з Маріуполя. Ще раз закликаємо світ допомогти. На Азовсталі досі перебуває тисяча жінок і дітей і поранені військові, яким терміново потрібна допомога. Україна запропонувала Росії провести раунд переговорів у Азовсталі. Чи погодиться окупант на такий сміливий крок або злякається своїх військових? У будь-якому випадку, все буде Україна! 💙 💛 " - йдеться в повідомленні під постом.

Однак, росіяни вкрай налякані, що вони зробили колись процвітаючий ще в кілька разів гірше, ніж передмістя Києва.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Марина Боржемська, instagram.com/uzelkova.marina

Ці очі людей, які нарешті в безпеці після двох місяців пекла зворушений кожного. Тепер їх життю нічого не загрожує, але, там все ще знаходиться величезна кількість людей.

До слова, самопроголошений мер міста раніше заявив про те, що металургійний комбінат "Азовсталь" не буде ніколи відновлений. Про це оголосив новий мер міста Костянтин Іващенко. При цьому завод Ілліча і "Азовмаш" будуть.

Руйнування Маріуполя. Фото: Youtube

Нагадаємо, що Марина Боржемська зізналася, які козирі є в українців в рукаві

Раніше повідомлялося, що Марина Боржемська розповіла, як рятується від негативних емоцій під час війни

Також, Марина Боржемська показала українцям, як зігріти м'язи в бомбосховищах