Співачка Брітні Спірс і її наречений Сем Асгар поділилися спільною заявою, що підтверджує, що вони втратили свою дитину, в результаті чого пара вбита горем.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Брітні Спірс поділилася в Instagram жахливою новиною про те, що вона втратила свою «чудо-дитину».

Співачка, яка минулого місяця підтвердила, що чекає дитину від свого нареченого Сема Асгарі, поділилася жахливими новинами зі своїми шанувальниками.

З тих пір як вони з Семом оформили свої стосунки офіційно, співачка Toxic поділилася своїм бажанням розширити свою сім'ю і народити дитину від нареченого.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

У спільній заяві, поширеній по їх каналах в соціальних мережах, пара сказала: "З глибоким сумом ми повинні оголосити, що втратили нашу чудо-дитину на ранньому терміні вагітності. Це руйнівний час для будь-якого батька. Можливо, нам слід було почекати з оголошенням, поки ми не просунемося далі, однак ми були дуже раді поділитися хорошими новинами".

Вони додали: "Наша любов один до одного — наша сила. Ми продовжимо розширювати нашу прекрасну сім'ю. Ми вдячні за всю вашу підтримку. Ми просимо про конфіденційність в цей важкий момент, Сем і Брітні".

Незабаром після того, як вона поділилася емоційним постом, Брітні завалили повідомленнями підтримки від її відданих шанувальників, в одному з яких було написано: «Вся любов у світі для тебе, Бріт».