Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Цього разу Христина Горняк розмістила кілька Insta Stories з квітучого, вже зовсім по-літньому теплого Києва, в який вона нещодавно повернулася з Ужгорода, де перебувала заради своєї безпеки. Дівчина зі своїм чоловіком Володимиром Остапчуком пройшлася вулицями столиці і опублікувала парочку атмосферних знімків.

Скріншот з Insta Stories, Христина Горняк

Ймовірно, їх прогулянку трохи затьмарив вигляд магазинів, власники яких забарикадувалися, щоб уникнути наслідків від ударів окупантів. Христина назвала побачену картину новими "реаліями".

Скріншот з Insta Stories, Христина Горняк

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Після вона показала, як воркує і ніжничає з чоловіком, який не посоромився розвалитися на її ногах і диванчику в ресторані. Остапчук задоволено посміхався, насолоджуючись погладжуваннями дружини.

Після вони скупилися в магазині і вирушили додому, займатися рутинними справами. Ось так пройшов їх сімейних день, який відзначається в Україні та країнах Європи 15 травня.

Нагадаємо, дружина Вови Остапчука Христина Горняк пояснила в чому справжня сила українців: "Кожен - пазл у боротьбі зі злом"

Як повідомляв Знай.uа, Христина Горняк зізналася, чого їй не вистачало в Ужгороді - про Вову Остапчука ні слова: "Так тепло всередині, як ніколи"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Остапчука відповіла на нападки українців, які звинувачують її в "неналежній" поведінці під час війни: "Буду і хочу жити"