Відома українська співачка та справжня поп-діва Тіна Кароль незодавно зустрілася з прем'єр-міністром Японії Кісіда Фуміо. Там вона виступила з промовою та розповіла, чому на її думку Україна отримає перемогу над російськими окупантами.

Цитатою з промови Тіни Кароль поділилися на сторінці програми "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль своєю промовою викликала справжній фурор, однак найбільше вражає, що тепер її цитують понад 100 світових ЗМІ. Українська співачка зазначила, що вона на 100% впевнена у перемозі України, адже українці ніколи не віддадуть нікому своєї країни й захищатимуть її до останнього.

Тіна Кароль, фото з instagram

Також Тіна Кароль напророчила Україні світле майбутнє. Знаменитість впевнена, що після перемоги наша країна стане однією з найвпливовіших, адже таких сміливих людей немає у жодній країні Європи.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Тіна Кароль. Фото: Instagram

"Я впевнена, що Україна переможе. Вона буде однією з найвпливовіших країн, бо настільки сміливих людей у центрі Європи не знайти", - зазначила Тіна Кароль у своїй промові.

Нагадаємо, Тіна Кароль після візиту до Японії заговорила про путіна, який наважився погрожувати всьому світу ядерною зброєю: "Ніхто не має права"

Раніше портал Знай писав, Тіна Кароль перетворилася на "українську Брітні Спірс" перед концертом в Японії: "вперше..."

Також портал Знай повідомляв, Тіна Кароль вразила новим патріотичним образом і макіяжем, очей не відвести: "Без зайвих слів"