Відома українська телеведуча і акторка Анастасія Коротка, яка до того ж є дружиною Андрія Беднякова з "Орла і Решки", активно розвиває свій аккаунт в Instagram і частенько розміщує для шанувальників свіжі публікації. На артистку в соцмережі підписано понад 400 тисяч осіб.

Цього разу Анастасія Коротка звернулася до своїх фанатів з проханням не допомагати їй, відправляючи хороші рецепти і роздаючи цінні поради. Телеведуча заявила, що дійсно у неї бувають "провтики", такі як горілі сирники або борщ, що втік, який після потрібно відмивати від плити, але її це зовсім не турбує. За її словами, якщо вона все ж навчиться добре готувати, то просто загине від нудьги, а так їй завжди є чим зайнятися.

"А найголовніше, я ж так і не опустила руки. Все одно готую. Так що не варто мені допомагати, у мене тут свій саморозвиток", - написала Коротка.

Скріншот з Insta Stories, Настя Коротка

А після дружина Беднякова показала свого вихованця на прізвисько Буфа породи мальтіпу, який поласував цибулею, що досить незвично.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Просто хочу щоб ви були в курсі гастрономічних уподобань", - заявила телеведуча.

Скріншот з Insta Stories, Настя Коротка

Нагадаємо, дружина Беднякова з "Орла і Решки" Настя Коротка показала, як навчилася заспокоюватися зі своєю дитиною: "Що малює рука"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Бедняков показав рідних і поділився теплими спогадами про Маріуполь: "Україна для мене – це..."

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Бедняков розповів про долю свого знайомого з Маріуполя: був шанувальником "русского мира", але залишився ні з чим