Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Горняк записала Insta Stories спозаранку в домашній обстановці, в симпатичній піжамі і з косметичною маскою на обличчі. Молода дівчина повідомила, що з початку повномасштабної війни вона вперше вирішила зробити повноцінний догляд в домашніх умовах.

"Як в старі, спокійні і добрі часи. Починаю свій ранок, попиваю другий стаканчик води і піду готувати сніданок, але а поки наводжу красу", - сказала Христина Горняк на відео.

Крім того, вона показала свою улюблену косметичну маску для обличчя.

Скріншот з Insta Stories, Христина Горняк

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показати ще

Як відомо, дружина Остапчука останнім часом дуже активно допомагає постраждалим українцям, відправляючи їм посилки з гуманітарною допомогою в багато міст, тому не дивно, що у неї не знаходиться вільного часу для таких справ.

Скріншот з Insta Stories, Христина Горняк

Нагадаємо, Христина Горняк приголубила чоловіка Вову Остапчука на колінах, не посоромившись глядачів: "Хто тут кайфує?"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Вови Остапчука Христина Горняк пояснила в чому справжня сила українців: "Кожен - пазл у боротьбі зі злом"

Також портал Знай.uа писав, що Христина Горняк зізналася, чого їй не вистачало в Ужгороді - про Вову Остапчука ні слова: "Так тепло всередині, як ніколи"