Відома українська ведуча телеканалу СТБ Юлія Бортник частенько розміщує свіжі публікації і спілкується зі своїми шанувальниками в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 60 тисяч осіб.

Як відомо, зараз Юлія Бортник знаходиться в Лондоні зі своїми дітьми - Матвієм і Софією. Хлопчика вона вирішила влаштувати в місцеву школу, щоб він не пропускав програму навчання, а дівчинка вчиться Дистанційно.

Юля Бортник, фото з Instagram

Зовсім недавно в Insta Stories телеведуча розповідала, що в англійських навчальних закладах все суворо, викладачі вимагають серйозної дисципліни від дітей. Шанувальники відреагували на слова артистки і заявили, що українські школярі не витримали б такого.

Бортник відповіла, що це питання залишається відкритим, погана чи хороша система навчання в Англії. Також вона поділилася, як пройшов перший день її сина в школі. Матвій розповів, що з ним вчаться дуже красиві дівчатка. Телеведуча запитала, невже вони краше українок, але хлопчик заявив, справа в тому, що вони не користуються косметикою.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

"Вчора син прийшов і ділився враженнями. Одне з основних - каже: боже, мамо, які тут гарні дівчатка. Я кажу, що, краще ніж наші? Ні, не в тому сенсі. Просто вони тут всі ненафарбовані, я хоч побачив, як виглядають мої однолітки", - сказала Бортник на відео.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов втратив логіку, розкривши новину про бурятів і чайників під Черніговом: "Кам'яний вік"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Зважені та щасливі" Боржемська навчила українців правильно їсти під час війни: "Щоб не померти"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" показав душевне возз'єднання з донькою і дружиною через 2 місяці: "Мило, до сліз"