Дружина відомого українського журналіста і телеведучого Анатолія Анатоліча, піарниця і багатодітна мама Юла показала, якими були перші дні війни для її сім'ї. Відео вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Українці вже три місяці героїчно обороняються від російських окупантів, які почали напад рано вранці 24 лютого. У цей день змінилися життя всіх українців, розділивши все на до і після. Українці були змушені тижнями жити в метро або ховатися в підвалах будинків. Винятком не стали і зірки.

Так, дружина Анатолія Анатоліча показала, якими були перші дні війни для її дітей. На відео можна побачити як дружина телеведучого разом з сусідами і дітьми ховається в підвалі від обстрілів. Деякі діти плачуть, інші підтримують їх. Готувати також стало в нагоді в польових умовах, не виходячи з укриття.

Скрін instagram

"3 місяці війни. Ніколи не пробачимо. Ось така обстановочка. Капець, чи не так? А ще позавчора ми з подружками безтурботно пили коктейлі", - коментує день 25 лютого дружина телеведучого.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, ми повідомляли, Маша Єфросиніна намагалася достукатися до Тіни Канделакі і Миколи Баскова: "Для мене почався відлік війни".