Тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе.

Марина Моржемська ще до початку війни, за тиждень до свого дня народження 12 лютого дала велике і відверте інтерв'ю для YouTube каналу "Поговори зі мною". І ось, все ж вирішила показати його шанувальникам. Знаменитість відповіла на безліч цікавих питань, дала корисні рекомендації і навіть розвіяла міфи про спорт.

Боржемська і Кривдюк, скріншот з відео

Ведуча не змогла не запитати Боржемську про її особисте життя, так як про нього мало що відомо. Зірка розійшлася з боксером Олександром Усиком в 2018 році і з тих пір біля неї не було помічено інших чоловіків.

Як зізналася Марина, їй частенько пишуть і хочуть познайомитися, і найчастіше молоді хлопці. 42-річну жінку це дуже бавить і вона не завжди може відразу визначити, наскільки велика у них різниця у віці. Хоча за її словами, "потенційних" залицяльників не бентежило, що вони на 15 років молодші.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Марина Боржемська, скріншот з відео

Боржемська заявила, що її більше цікавлять зрілі і усвідомлені чоловіки, тому що вважає, що з молодими у неї буде так звана "прірва".

"Мені це лестить. Приємно, коли ти подобаєшся молодим хлопцям, але мені, як жінці, хотілося б чоловіка доросліше. Не хочу зараз образити хлопчиків, але ми завжди відрізняємося у віці і дівчина завжди трохи старше", - пояснила знаменитість.

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська поставила крапку в мовному питанні: "Краще пробувати і помилятися, ніж мовчати"

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська приготувала ідеальний український хліб - сусідки луснуть від заздрості

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська чесно зізналася, хто їй допоміг у кар'єрі: "Ми разом"