Відомий український співак, соліст популярного гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів, як зустрів 35-річчя на передовій під гул танків. Про це повідомляє "ЖВЛ" в instagram.

Тарас Тополя ще з перших днів російського вторгнення пішов допомагати українським захисникам. Співак несе службу парамедиком, надаючи першу допомогу бійцям.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Артист 21 червня зустрів своє 35-річчя. У нинішніх умовах довелося відзначати без торта і під гул ворожих танків і мінометів. Тарас Тополя зізнався, що обстановка зовсім несвяткова, але подякував усім шанувальникам за привітання.

"Вперше зустрічаємо день народження на передовій під шкварки рацій (як добре, що вони є). По позиціях працює рашистський танк, міномети. На щастя, за ніч жодного пораненого і вбитого. Однак атмосферка ще та. Спасибі всім заздалегідь за привітання і донати на підтримку нашого батальйону. Такі подарунки сьогодні як ніколи доречні. Все витрачається на нашу спільну перемогу", - поділився Тарас Тополя.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, група "Антитіла" розкрила свої плани - після війни все зміниться:"Перед нами стоїть багато викликів".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик з'явилася з малюком на руках - українці в захваті: "Нехай росте здоровенький".

Крім того, наш портал повідомляв, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".