Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч осіб.

Злата Огнєвіч поділилася відчуттями після свого сходження на Говерлу. Як відомо, зовсім недавно артистка вперше забралася на найвищу точку України і присвятила своє досягнення бійцям з "Азова".

Злата Огневич, фото з Instagram

Як зізналася дівчина, крепатура її все таки наздогнала. Але незважаючи на болючі відчуття, вона шалено рада, що зважилася піднятися на гору. Більш того, після цього артистка ночувала в наметі, в карпатському лісі.

"Чула розмову природи, це дуже класні відчуття. Яка у нас красива країна, це просто не вкладається в звичайну свідомість", - поділилася Злата.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Говерла навіяла спогади про кримські гори, де вона провела своє дитинство. Ця пригода настільки вдихнула зірку, що вона навіть захотіла створити окремий аккаунт в Instagram, в якому буде розповідати про свої подорожі.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч присвятила сходження на Говерлу бійцям з "Азовсталі", які перебувають у полоні в окупантів: "Боротьба триває"

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч з "Холостячки" показала весільні фото: "Цей день настав. І тут я заплакала"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч дала волю почуттям і заговорила про випробування, послані долею для українців: "У кожного з нас своє пекло в душі"