Відомий український телеведучий Григорій Решетник захопився духом українського народу і передрік зовсім нерадісне майбутнє росіянам, які радіють війні. Про це він написав у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Григорій Решетник захопився стійкістю і силою духу українців, які п'ятий місяць з усіх сил протистоять країні-агресору. Він зазначив, що не знає більше жодної нації у світі, яка змогла б також довго триматися і вірити в перемогу.

Григорий Решетник, фото: Instagram

"Наскільки ж ми сильний народ, без перебільшення - найвитриваліша нація у світі. Просто гордість розпирає. Ну хто б ще так тримався, боровся, бився, підтримував, вірив і не здавався?",- зазначив Решетник.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Скрін instagram

Скрін instagram

Телеведучий вирішив трохи заглянути в найближче майбутнє і заявив, що росіян чекають попереду дуже складні роки, які затягнутися на століття.

"Чим швидше сусідська падаль це зрозуміє - тим краще буде для них. Хоча ні... краще вже не буде і не повинно бути ніколи. Вони приречені на століття", - підкреслив ведучий.

Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колега Решетника і Боржемської Тетяна Висоцька відвезла свою дитину на передову до батька: "Донька переконалася..."

Також наш портал інформував, відомий український телеведучий пішов захищати Україну, маленька дитина залишилася чекати: "Синочку, на нас напала рф".

Крім того, ми писали, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені в той час, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".