Відома співачка, заслужена артистка України Наталка Карпа показала зворушливу зустріч своєї маленької дочки з батьком, який служить в лавах ЗСУ. Ролик артистка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Чоловік Наталки Карпи, Євген зараз знаходиться на передовій боротьби з російськими загарбниками і тривалий час не бачив дружину і дочку Злату. Нещодавно йому вдалося приїхати додому, щоб побачити найрідніших людей.

Наталка Карпа. Фото: YouTube

Так, на відео 2-річна Злата спочатку зовсім не очікувала побачити батька, але як тільки помітила його, то відразу ж побігла до нього в обійми з радісними криками.

"У такі непрості дні просто необхідно підійти і обійняти, або просто знайти, хоча б дуже гріюче відео. Євген, повертайся, будь ласка, живим і вцілілим! Нехай Господь оберігає і благословляє! Многая Літа!",- підписала відео співачка.

Користувачів мережі дуже зворушило відео і ледь не довело до сліз.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

"Дуже гріє відео і дуже розчулює, нехай тато здоровий буде поруч", "до сліз", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча зізналася, що остаточно "розклеїлася", не допомагає навіть підтримка Горбунова: "Почала здаватися".

Також наш портал інформував, Святослав Вакарчук заради України вийшов на сцену після довгого "затишшя": має намір боротися з Росією своїми методами.

Крім того, наш портал повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої панами: "Першу купив на секонді для кліпу".