Андрій Бедняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

Зараз він у соціальній мережі Instagram опублікував пост, пов'язаний не з рідним Маріуполем, а з Харковом... який також сильно постраждав у рамках повномасштабної війни проти рашистів.

Андрій Бедняков, скріншот: Youtube

"Завжди багатолюдно. Молодь. Студенти. Парки. Сміх. Зараз Харків порожній... Харків не впізнати. Величезне місто поранено майже всюди. Північна салтівка. Кожна будівля постраждала. всі вцілілі вікна. Коли дивлюся на Салтівку, то відразу згадую Маріуполь. Що було там….", - пише Андрій Бедняков у публікації.

З його слів, це кошмар. Інакше й бути не може, коли на наших очах знищуються рідні міста, а разом із ними гинуть мирні, невинні люди. Він побажав харків'янам триматися, Харкову триматись і Україні.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Показати ще

Андрій Бедняков, фото: Instagram

"Пишу з Харкова, кожне слово в саме серце, але ми вистоємо, а рани заживуть💙💛 віримо в наших захисників", "Харківчани тримаються! Нам треба вистояти!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Андрій Бедняков розповів Євгену Кошевому з "Кварталу 95" мерзотну історію з Маріуполя: "Вже обоср*вся"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Івлєєва з "Орел і Решка" розкорочила ноги і вивалила зад для росіян: "Ростуризм більше не платить"

Знай.ua писав, зірка "Орел і Решка" Андрій Бедняков жахнувся кровожерливості росіян, школярів більше немає: "Весь час були діти"