Сергій Притула відзначився на війні, яку розпочала росія ще у 2014 році тим, що неабияк допоміг воїнам ЗСУ та ТрО. Особливо це стосується днів повномасштабної війни, що почалася 24 лютого 2022 року.

Допомогу відомого телеведучого та напарника Лесі Нікітюк переоцінити неможливо. Чого тільки варта організація збирання коштів на купівлю 3 байрактарів разом із дніпровським блогером Лаченом.

Сергій Притула, гуманітарна допомога. Фото з соцмереж

Війна кардинально змінила життя кожного українця. Ведучий Нового каналу Сергій Притула з першого дня боротьби працює на волонтерському фронті. Його Благодійний фонд іноді демонструє неймовірні результати. Все завдяки злагодженості команди та чіткому плануванню. Тільки ця важлива звичка – продумувати все заздалегідь – на жаль, зникла з особистого життя Сергія.

"Війна – це жахливий форс-мажор. Як людина я, в принципі, втратив здатність до планування в індивідуальному порядку щодо себе чи своєї сім'ї, – зізнався Притула в інтерв'ю "DW Українською". – Не знаю, що станеться завтра. Немає жодного планування на рік вперед, на шість місяців вперед, максимум – на пару тижнів. Щодо волонтерської роботи ми працюємо з певним планом на три-чотири місяці. На жаль, не всі ясно усвідомлюють, як ці механізми працюють. Деякі люди вважаєт, що сбогодні ми зібрали гроші, завтра законтрактували, а післязавтра воно має з'явитися. Справді, таке було у нас кілька разів. Це приємні винятки з неприємних правил.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Сергій Притула, гуманітарна допомога. Фото з соцмереж

Кожен може приєднатися до боротьби проти російських загарбників, задонативши на рахунок Фонду Сергія Притули. Переможемо разом!

Нагадаємо, що Сергій Притула не зміг зняти гроші з благодійного рахунку та віддав свої півмільйона.

Раніше ми повідомляли, що друг Сергія Притули Олександр Педан попрощався з українцями, війна змінила все.