На початку березня із родиною народної артистки України Софії Ротару стався гучний скандал. Після початку повномасштабного військового вторгнення росіян на території суверенної України в нашій країні оголосили загальну мобілілізацію.

А онук та син артистки – Анатолій та Руслан Євдокименко – вирішили втекти з України. Їх упіймали на кордоні з Молдовою, разом з іншими чоловіками призового віку.

Довгий час ситуацію не коментував ніхто з членів сім'ї Ротару. Тільки її онука виклала якось сімейне фото, написав, що вона за всіма сумує. Наразі мовчання порушив онук співачки – Анатолій Євдокименко, який теж працює на музичній ниві.

Хлопець виклав у соцмережах досить особистий пост із зворушливим змістом.

Онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко, фото: SHMN

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Анатолій опублікував своє чорно-біле фото. Хлопець сидить у плащі і задумливо дивиться в далечінь. Підпис до фото змушує багато про що замислитися, але не дає жодних відповідей.

"I felt like I was watching a dream I’d never wake up from…" (англ. Мені здавалося, що я бачу сон, від якого вже ніколи не прокинуся... - прим. ред.)

Пост Анатолія Євдокименка, коментарі сімейства Ротару

Неясно, про що пише онук Софії Ротару: про війну в Україні, про невдалу втечу або про особисті колотнечі, але все сімейство, у тому числі і зіркова бабуся, відзначилися в коментарях смайликами.

Нагадаємо, що Софія Ротару перервала тривалу мовчанку після обстрілу ТРЦ у Кременчуці: стримати сльози неможливо.

Раніше ми повідомляли, що невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам, кого потрібно рятувати в Україні.

Раніше ми повідомляли, що онука Софії Ротару показала возз'єднання з сім'єю під час війни, тато-втікач Євдокименко на місці.