Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук зізналася, що нарешті ожила. Це помітила і її подруга під час спілкування. Дівчина зазначила, що такі приємні зміни відбулися не швидко, за цим стоїть довга робота над собою. Все почалося з того, що здоров'я Валерії погіршилося – почалися проблеми по-жіночому, порушився цикл та турбували внутрішні органи, особливо печінка.

Скріншот із Instagram, Валерія Крук

Тільки коли вона взялася за своє здоров'я, у ментальному плані також налагодилося. Адже, як заявила спортсменка, організм - це єдине ціле, і емоційний стан залежить від фізичного.

[quote author=""]"Набагато більше потрібно мужності, щоб продовжувати жити, ніж марно валятися на дивані в стані жертви. Я повинна була ожити. І цей шлях я пройшла успішно", - написала Крук.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Також Валерія заговорила про нові реалії, які вчать нас гнучкості та вмінню пристосовуватися у складних ситуаціях. За словами дівчини, це єдиний вихід і люди, які продовжують жити під час війни – дуже сильні духом.

"Вважаю, що більшість із них - сильні люди і цій силі варто повчитися. У кожного різна психіка і гормональний фон, я виявилася слабшою за багатьох", - додала дівчина.

Раніше ми писали про те, що Валерія Крук поскаржилася на труднощі життя в Стамбулі: заважають натовпи туристів, доводиться боротися за місце для фото.

Як повідомляв Знай.ua, Валерія Крук різко відповіла "принциповим" українцям, які дорікають їй за російську мову: "Від*біться від мене"

Також портал Знай.ua писав, що Валерія Крук розповіла, як на її яскраву зовнішність реагують чоловіки у Туреччині: "Був досвід не зовсім адекватної поведінки"