Як відомо, Оля Полякова не дише популярна та улюблена співачка, вона ще веде передачу "Дорослі дівчата" та власний блог в мережі instagram. В ньому вона ділиться новинами особистого та творчого життя, а також дає поради жінкам. На її акаунт підписана ціла армія шанувальників - 2,7 млн осіб

Оля Полякова, скріншот з відео

Як відомо, Оля вже повернулася в Україну та зайнялась своєю красою. Вона вважає, що війна не повинна перетворити жінок у старих баб. Також вона розповіла, що зараз, на жаль, в неї немає косметолога, тому масаж обличчя робить собі сама.

Як розповіла Оля, фахівчиня, що їй робила процедури на обличчі, мешкала в Гостомелі. Під час окупації її будинок знищили. Тому вона з донечкою була змушена виїхати до Іспанії. Проте Оля не здається, вона сама собі робить масаж та розповіла шанувальника, як правильно робити таку процедуру.

Після того, зірка зізналася, що шанувальниці обірвали їй дірект у соціальній мережі. Вони запитували, яким кремом співачка мазала обличчя перед масажем. Олю це питання з0дивувало, проте вона розповіла, що на сухе обличчя не можна робити масаж, а підходить будь-який жирний крем чи олія. Масажиста обирають за руки, а не за якісь там бренди, порадила зірка.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Робіть на чому завгодно. На сухе лице краще цього не робити. Жирненьке щось, навіть можна робити на сметані жирній, але будете пахнути. Але я дуже люблю сметанкою козячою намазатись пахнути, як та коза", - розповіда Оля.

Нагадаємо, Оля Полякова знайшла причину, чому її чоловікові можна було виїхати за кордон: "Всім триндить".

До слова, Оля Полякова та Віталій Козловський взялися за руки та здивували українців: "Час об'єднуватися".

Раніше ми писали, що Оля Полякова особисто взялася за "промитих" росіян, щоб ті дізналися правду про війну: "На правильному шляху"