Ксенія Мішина була головною героїнею першого сезону романтичного реаліті "Холостячка", у фіналі якого обрала коміка та автора жартів для "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Стосунки пари проіснували досить тривалий періои зі своїми злетами і падіннями, але в результаті пара розлучилася. Еллерт визнавав, що провина лежить і на ньому і не приховував того, що досі кохає Мішину, а ось Ксенія намагалася цю тему м'яко оминати.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Знай.uа

З початку повномашстабного вторгнення росії на територію України Ксенія Мішина та Олександр Еллерт відновили спілкування, але про стосунки не йшлося.

Ведучоум Григорію Решетнику, як і всій Україні, стало цікаво чи вільно досі серце Мишиної. Тому він запитав про це її подругу та колегу з серіалу "Кріпосна" Наталку Денисенко, яка була гостею в проєкті "Як ти?".

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Наталка Денисенко, фото Знай.ua

Акторка зізналася, що бачилася з Мишиною в Яремче і дуже сильно зам'ялася після того, як Решетник запитав, з ким ексхолостячка там була.

"Я не можу сказати... Не можу... Зараз вона холостячка, а тоді вона була не сама, але не можу розповісти... До речі, вона закінчує зйомки в Бельгії і повертатиметься в Україну" , - сказала Денисенко.

Нагадаємо, що подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко рятувала сина, що задихається, з підвалу.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина з "Холостячки" на кухні у коротенькому топі спантеличила.

Також стало відомо, що Олександр Еллерт з "Холостячки" показав, кого возить поруч замість Ксенії Мішиної.