Відома українська письменниця, авторка роману про війну "Доця" Тамара Горіха Зерня (справжнє ім'я - Тамара Анатоліївна Дуда) задумалася над актуальним під час війни питанням.

Письменниця звернула увагу на те, що часто ми після чергового обстрілу російськими ракетами не задумуючись дзвонимо рідним і близьким, намагаючись дізнатися, чи все з ними добре. Про це йдеться у її новому пості на особистій сторінці письменниці у соцмережі Фейсбук.

"Ранок починається з обдзвону рідних і певного вагання. Чи коректно дзвонити з питанням "ви живі?" о восьмій ранку, чи правильно почекати до дев'ятої? А чоловікові не дзвоню, він все одно поза зоною. Чекаю, коли з'явиться в мережі.", - пише вона. Тамара Горіха зерня

Тамара Горіха Зерня, фото з Фейсбуку

Тамара Горіха Зерня своїми словами змушує задуматися над тим, як за останні місяці змінилося наше життя, наші пріоритети й наша поведінка. Водночас ненависть до росіян письменниця навіть не стримує і нікому не радить цього робити.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

"Бажаю росіянам отримати все те, що вони зробили з Україною і українцями, у кратному розмірі. Всі наші страждання і тривоги хай повернуться у ваш дім. Я свою сивину переживу. А ви свою підлість ні. Кров на ваших руках і на ваших дітях і внуках.", - пише вона. Тамара Горіха Зерня

Нагадаємо, письменниця Тамара Горіха Зерня показала, як Польща змогла навіки відірватися від росії: "Постійне крапання на мозок"

Як повідомляв "Знай.ua", як повинна поводитися жінка у країні, що воює: письменниця дала пораду українкам

Також "Знай.ua" писав, українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"