Українська блогерка, модель та учасника романтичного шоу "Холостяк" Рита Авраменко, яку знають у мережі під ім'ям Рита Бум, продовжує активно ділитися зі своїми шанувальниками яскравими кадрами із життя. Цього разу красуня, яку Іраклі Макацарія свого часу вирішив не залишати у проєкті, показала себе з нового боку.

Шанувальники пам'ятають, що Рита завжди шукала пригод і навіть хотіла зробити тату грузинською мовою. Однак цього разу дівчина нагадала, що вона дуже хороша подружка і щиро привітала свою стару подругу.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Рити Бум у мережі Instagram.

Stories Рити Бум, скріншот: Instagram

"З Днем народження, котик", - коротко підписала свіжий знімок Рита.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

У новій історії Рити Бум можна побачити її приятелька, а також мати подружки. Сама ж Рита стояла з келихом шампанського і мило посміхалася для чудового кадру.

Рита Бум, фото: Instagram

Відомо, що ще з того часу, коли Рита знімалася у проекті "Київ вдень і вночі", а також у "Холостяку" про неї відомо, що вона мала досвід стосунків з дівчиною.

Ще ми можемо нагадати, що перший випуск шоу "Холостяк" шостого сезону вона дивилася з іншими учасницями шоу, серед яких були дівчатка, котрі потрапили до четвірки фіналісток. Першу вечірку Рита дивилася з Наталкою та Сніжаною, а от Анетти та Олени серед них не було. Чи це означає, що переможниця шоу "Холостяк6" перебувала в цей час з Іраклі Макацарія? Хто знає, про це глядачі можуть лише робити припущення.

Нагадаємо, "Слухняна...": приваблива Даша Ульянова з "Холостяка" пішла на ризик у темному під'їзді.

Раніше повідомлялося, "Зробила за 7 хвилин": лялечка Саша Бо перед дзеркалом здійснила мрію випускниць.

Також, "Кульбаба" Валерія Крук поділилася рецептом солоненького в ліжко: "Я собі окремо...".