Українська співачка та автор пісень Світлана Лобода розповіла про те, як було створено один із найвідоміших та найулюбленіших її хітів – "40 градусів", його знають також під назвою "Подобається".

Світлана Лобода виклала на своїй сторінці в фрагмент фрагмент інтерв'ю для передачі "Позаочі" на телеканалі "Інтер" і зізналася, що деякі моменти довели її до сліз. Особливо зворушили співачку спогади Дмитра Монатика.

[quote author=""]"Дмитрику, я дуже пишаюся тобою і люблю тебе, твоя праця і талант переміг все!!", - написала вона на своїй сторінці.

Світлана Лобода, скриншот instagram.com/lobodaofficial

"Дякую тобі за те, який ти... добрий, відкритий, чесний і справжній. бережи себе люблю", - додала вона.

Монатик розповів, що був дуже щасливим, коли його пісню "40 градусів" Лобода обрала для свого репертуару, його мрія збулася. Проте це не завадило автору трохи поторгуватися. Продати пісню він хотів за 500 доларів, а адміністратор Лободи запропонував 400. Монатик не погодився, а потім "дві години сидів над телефоном і все сподівався, що таки передзвонять, і вже був готовий віддати за 400". Пісню все ж таки забрали за суму, яку Монатик назвав спочатку.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Світлана Лобода, скриншот instagram.com/lobodaofficial

Цікаво, що в оригінальному варіанті Монатика героїня звертається не до матері, а до подруги. Проте Лобода трохи змінила слова, що, на думку автора, зробило пісню глибшою, зрозумілішою.

"Я десь чула, що там мають бути скрипки, оркестр, і воно все зазвучить, як треба, красиво, дорого", - розповіла співачка.

Незважаючи на те, що продюсеру пісня спочатку не сподобалася, Світлана Лобода все ж таки придбала її і в результаті зробила хітом.

Нагадаємо, що Світлана Лобода заспівала українською, зізнавшись у важливому: "Мова, як лезо".

Раніше ми повідомляли, що Світлана Лобода повторила за Єрмаком та Віталієм Кімом, загадавши "сюрприз".

Також стало відомо, що Monatik вперше розповів, чому лишився в Європі і, як Потап, не приїжджав до України.