Популярний російський артист, гуморист, телеведучий, актор і навіть пародист часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зараз ми повернемося до програми "Я себе знаю", тому що один із користувачів виклав у TikTok кумедний момент із чоловіком Алли Пугачової.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

"Я прийшов до Берлінського зоопарку. Там є орангутанг, він завжди сидить спиною до скла. Ну щоб вам зараз його зобразити, я все-таки ось так сяду. Так сидить... цей орангутанг, і я звернув увагу, що він через кожну хвилину-півтори... Він робить так (обертається).Я вирішив, що це у нього нервовий тик і я відійшов ось туди, розуміючи, що якщо він зараз повернеться, він мене не побачить. його нервовий тик, він так само зробить ", - каже Максим Галкін.

Проте все пішло не за сценарієм. Тварина обернулася, не побачила артиста за своєю спиною і почала його пошуки, щоб знову з усмішкою подивитися на людину і обернутися.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Усі ми трошки цей орангутан", "Мені б теж стало незручно, якби мене навіть орангутан почав зневажати" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що Максим Галкін похвалився дорослим захопленням сина Гаррі: "Надихаючий процес".

Раніше ми повідомляли, що Алла Пугачова вирішила порахувати своїх чоловіків, Максим Галкін засумнівався: "Просто по ліжках тягали".