Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору вирішив спробувати себе у ролі "костоправа" та показав, як можна подолати біль у спині. Сумнівним лайфхаком він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора любить піднімати українцям настрій, що регулярно робить на своїй сторінці. Він часто знімає невигадливі ролики з простими жартами, зокрема і жартівливі "лайфхаки".

Дядя Жора, фото: Instagram

На цей раз гуморист вирішив спробувати себе в ролі "костоправа" і показав, яка вправа допоможе позбутися болю в спині.

"Лайфхак для тих, у кого болі в спині. Робити цю вправу 2-3 рази на день і спина боліти перестане... Але почне щось інше", - посміявся Дядя Жора.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Українці зустріли пораду шоумена з гумором, а дехто запропонував свої більш приземлені варіанти.

"Допомагає!", "Люблю ваш гумор", "Як би не розламатися", "Не зрозуміла нічого. Чого це ти не показав сам як зробити?", "Самогоном найкраще замазати", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нові хітяри...": Дядя Жора вирішив переспівати Павла Зіброва, але забув про чарівні вуса.

Також наш портал інформував, "Це аварійне?": Дядя Жора показав, як це опинитися на унітазі без світла – навіть мило не встиг змити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" похвалилася вокальним талантом і зачарувала Олю Цибульську: "Мурашки по шкірі".