Популярна українська співачка, зірка соціальних мереж, трохи гумористка, волонтер і навіть кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська, яка днями обклеїла себе папірцями для нотаток та розповіла, як легко платити за комуналку через телефон, продовжує дивувати своїх відданих шанувальників та дарувати позитивні емоції всім глядачам.

Цього разу Оля Цибульська вирішила поділитися суто жіночим секретом про те, як після 30 зберегти свою фігуру, щоб попа влазила туди, куди потрібно, навіть на гойдалку.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"У наступній сторіс я розкрию секрет молодості. Секрет номер 1. Я їм дитячі пюрешки. Розкажу чому. Бо в 37 дупа може давно не влазити в гойдалку. А пюрешка до рота влазить завжди. А якощо серьозно, то згодом стиль "я не встигаю поїсти" не для твого віку і не про любов до себе. А це швидко і можна купити будь-де", - розповіла Оля Цибульська.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Також Оля Цибульська показала, як це "поїдання пюрешки" виглядає насправді. Зірка опублікувала знімки ні де вона на гойдалках, а просто у своєму авто за кермом, і тут вона їсть пюре.

Нагадаємо, Оля Цибульська побачила світ у дивному вигляді, всі втомилися, але...: "Хочу сил і собі, і вам".

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська розповіла, чому після 30 років відпадає необхідність у камасутрі: "У які б пози...".

Також, Оля Цибульська вперше розповіла, як втратила можливість говорити: "Ви писали мені, що я винна".