Популярний український співак, музикант та лідер гурту "ТіК" Віктор Бронюк, як і багато його колег, на початку повномасштабного вторгнення припинив активні виступи свого колективу. Віктор зізнався, що просто не хотів "гайпувати на темі війни". Майже півроку "ТіК" не виступав, адже не мав такої нагоди.

Про те, як склалася його подальша доля, Віктор розповів у програмі "Моя історія", для одного з українських телеканалів.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"Частину колективу було мобілізовано до ЗСУ. Частина менеджменту півроку займалася евакуацією тяжкопоранених бійців з передової: з Бахмута, Слов'янська, Краматорська. Та й я сам не мав особливого бажання співати. Коли щодня втрачаєш знайомих, близьких, то не думаєш про творчість. Утім, коли запрошували підтримати бійців із мотиваційним концертом, ми завжди відгукувалися. Ми й зараз приїжджаємо до військових. Це можливість поспілкуватися, трошки прикрасити їхню буденність", - каже Віктор.

С началом большой войны Виктор Бронюк выпустил мощные песни — "Присвята загиблому солдату", "Без тебе", "Любити Україну" и хит "Кацапи".

Популярні новини зараз

Абоненти Vodafone платитимуть більше: оператор зробив новий "тарифний сюрприз"

Пенсіонерів змусять працювати на п’ять років довше – хто може забути про пенсію у 60 років

"Ми повинні побачити його за ґратами": українці лютують через напад Тищенка з охоронцями на ветерана ЗСУ

Маршрутники вирішили підняти ціни на проїзд: доведеться платити у половину більше

Показати ще

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"Ми повинні зрештою зрозуміти, що ми є представниками героїчного народу, який має чудову державу, мову, культуру", - сказав Бронюк.

Музикант поділився, що за останні два роки йому вдалося схуднути на 30 кілограмів — раніше вага артиста складала майже 120 кілограмів.

"Є така народна дієта ПМП - спробуйте менше жерти. Жарти жартами, а ось стрес, той стан, в якому ми зараз перебуваємо, провокує постійне бажання їсти. Це треба контролювати", - розповів артист.

Нині Віктор, як і більшість українців, мріє про перемогу.

"Я знав, що війна неминуча. Адже я за фахом історик. Війна — не причина, це наслідок безвідповідальності. Перемога починається в голові. Якісні зміни можуть відбутися в країні лише тоді, коли всі якісно почнуть виконувати свою роботу. З великою любов'ю до країни і людям, які з тобою поряд. Тоді все у нас буде гаразд, у нас буде майбутнє", - додав Віктор.

Нагадаємо, Оля Цибульська проговорилася чоловікові про справжню кількість її колишніх: "Щоб не розслаблявся".

Раніше повідомлялося, Вова Дантес поділив зони відповідальності з Дашею Кацуріною і спробував себе в ролі няньки: "Дитина втекла".

Також, сяючі від щастя Сергій та Сніжана Бабкіни похвалилися виконанням бажання: "Так мріяли".