Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

Після бою стало відомо, що Уайлдер перед поєдинком зламав руку, і за 12 тижнів до бою переніс операцію. Про це заявив журналіст Майкл Бенсон.
"Деонтей Вайлдер розповів групі журналістів, що зламав руку і переніс операцію за 12 тижнів до бою проти Тайсона Ф'юрі, перед початком тренувального табору. Він заявив, що ледве міг використовувати свою праву руку під час підготовки", - передає слова Бенсона talkSPORT.

З початку бою Уайлдер працював першим номером, постійно атакуючи, але Ф'юрі з легкістю йшов від більшості ударів у своїй манері: блазнював і кривлявся, і забирав раунд за раундом.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

У дев'ятому раунді Ф'юрі побував в нокдауні, але встав і продовжив бій. У фінальному раунді британець також побував в нокдауні, але знову відновився і завершив поєдинок.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

В результаті 12-раундовий бій завершився внічию. Оцінки суддів: 115:111 (Уайлдер), 114:110 (Ф'юрі) і 114:114 (нічия).

Нагадаємо, промоутер Ф'юрі Френк Уоррен має намір вимагати у Всесвітньої боксерської ради (WBC) призначення негайного реваншу.
"Я вже поспілкувався з президентом ВВВоС Чарлі Джилсом. Він підтримав нашу позицію. Президент британської ради збирається написати у WBC листа з проханням санкціонувати негайний реванш.
Суддя з Мексики (Алехандро Рочин, який зафіксував перемогу Уайлдера 115:111) порахував бали невірно. Мені шкода Тайсона, адже у нього вкрали перемогу. І це погано", - передає слова Уоррена The Guardian.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі прокоментував рішення суддів у бою з Уайлдером.