Український боксер не став зніматися в картині "Крід-2", тому що в цей час готувався до поєдинку.

Абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик відповів відмовою на пропозицію всесвітньо відомого актора і режисера Сільвестра Сталлоне взяти участь в зйомках картини "Крід-2". Усик пояснив, що не зміг знятися в фільмі Сталлоне з-за того, що знімальні дні збіглися з датами його тренувального табору. В ефірі телеканалу "112 Україна" боксер зазначив, що йому довелося сконцентруватися на підготовці до чергового бою і відмовитися від привабливої пропозиції.

Нагадаємо, Усик розповів, чим мріє зайнятися після боксу.

Крім того, Усик назвав свого головного суперника.
2018 рік був для мене дуже складним. Багато тренувань, багато подій, багато боїв. Травми - це просто божевілля. Але це був дуже успішний рік.
Фізична біль проходить. Болючіше не бачити, як ростуть твої діти. Вони виростають, починають ходити, а я не бачу, як це відбувається, оскільки більшу частину часу проводжу на тренувальних зборах. Це боляче.
Мій найважчий суперник - це я сам. Часто мені не хочеться тренуватися, не хочеться боксувати. Іноді життя завдає такі удари, що навіть жити не хочеться. З цим треба боротися. Треба примушувати себе вставати вранці, змушувати себе контролювати вагу.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO) Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.