Форвард "Лос-Анджелес Гелаксі" Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).

Як повідомляє ESPN, Ібрагімович підписав зі своїм клубом новий контракт до кінця 2019 року.

"Гелаксі" не розголошує умови контракту, але, за даними джерела, зарплата гравця складе близько 7,5 млн доларів на рік. В такому випадку він перевершує Кака ("Орландо") і Себастьяна Джовінко ("Торонто") з зарплатами в 7,17 і 7,13 млн. на рік, відповідно.

В минулому сезоні 37-річний Златан Ібрагімович провів 27 матчів у MLS і забив 22 м'ячі. Його команда при цьому не зуміла пробитися в плей-офф.

Нагадаємо, півзахисник збірної Хорватії і мадридського Реала Лука Модрич визнаний найкращим гравцем і найкращим півзахисником 2018-го року за версією Міжнародної федерації футбольної історії (IFFHS).

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Лука Модрич

Модрич набрав 272 бали, у капітана Барселони і збірної Аргентини Ліонеля Мессі 144 очки. Третє місце в голосуванні посів плеймейкер Челсі і збірної Бельгії Еден Азар з 114 балами.

Також кращим воротарем світу був визнаний голкіпер Реала і збірної Бельгії Тібо Куртуа, який обійшов француза Уго Льоріса з Тоттенгема (109) та італійця Джанлуїджі Буффона з ПСЖ (59).

Екс-аленаторе Реала Зінедін Зідан за звання кращого тренера футбольного клубу обігнав у голосуванні наставника Ліверпуля Юргена Клоппа і коуча Манчестер Сіті Хосепа Гвардіолу (296, 109, 105).

Кращим тренером збірних визнаний Дідьє Дешам (304 голоси), який привів збірну Франції до перемоги на чемпіонаті світу.

Златко Далич (198 голосів), тренер збірної Хорватії, яка стала срібним призером чемпіонату світу, посів друге місце. Роберто Мартінес (84 голоси), з яким збірна Бельгії виграла бронзові медалі мундіалю, розташувалася на третій сходинці.

У голосуванні взяли участь експерти з 90 країн світу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.