Київське "Динамо" зіграє в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів сезону-2019/20.
27 травня стали відомі всі можливі суперники, з якими "Динамо" посперечаються за вихід у груповий етап єврокубка, однак перемога лондонського "Челсі" у фіналі Ліги Європи внесла досить істотні корективи в список.

Команда Мауріціо Саррі гарантувала собі місце у груповому раунді Ліги чемпіонів завдяки "бронзі" в АПЛ.
Тепер з числа можливих суперників випав французький "Ліон", який отримав пряму місце в груповому етапі турніру, "Олімпіакос" може стати на шляху "Динамо" тільки в раунді плей-офф, але збільшилися шанси зустрітися з австрійським "ЛАСК Лінц".
Сітка кваліфікаційних раундів турніру, в яких стартує "Динамо", також змінилася.
У другому кваліфікаційному раунді зіграють чотири команди, які сформують дві пари. Сіються стануть швейцарський "Базель" і грецький "Олімпіакос". Їх суперниками стануть нідерландський "ПС"і чеська "Вікторія", які потрапили в список несіяних команд.
Переможці цих пар приєднаються до шести команд, які почнуть свій шлях у Лізі чемпіонів з 3 кваліфікаційного раунду: "Порту" (Португалія), "Динамо Київ" (Україна), "Брюгге" (Бельгія), "Краснодар" (Росія), "Істанбул Башакшехир" (Туреччина) і "ЛАСК" (Австрія).
На цьому етапі сіються виявляться португальська і український клуби, а також два переможці 2 кваліфікаційного раунду. Таким чином, потенційними суперниками "Динамо" стануть "Брюгге", "Істанбул Башакшехир" і "ЛАСК". Кияни не зможуть потрапити на ФК Краснодар, так як УЄФА не відмовився від ідеї розводити українські і російські клуби в єврокубках.
Жеребкування 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів відбудеться 22 липня. Перші матчі пройдуть 6-7 серпня, матчі - 13-14 серпня.
Нагадаємо, "Челсі" здобув розгромну перемогу над "Арсеналом" - 4:1, і другий раз став володарем цього трофею.

"Челсі" здобув розгромну перемогу над "Арсеналом"

Дивіться відео голів матчу Челсі - Арсенал:
Челсі - Арсенал 4:1
Голи: Жиру, 49, Педро, 60, Азар, 65 (з пенальті), 72 - Ивоби, 69
Челсі: Аррисабалага - Аспілікуета, Крістенсен, Давид Луїс, Емерсон - Канті, Жоржиньо, Ковачич (Барклі, 76) - Педро (Вілліан, 71), Жиру, Азар (Дзаппакоста, 89)
Арсенал: Чех - Папастатопулос, Косельні, Монреаль (Гендузи, 66) - Мэйтленд-Niles Торрейра (Ивоби, 66), Джака, Колашинац - Озіл (Уиллок, 77) - Ляказетт, Обамеянг
Попередження: Педро, Крістенсен

Як повідомляв Знай.ua, Блохін стривожив появою на фіналі Ліги Європи, легенду складно впізнати.