Нападник японського клубу "Джубило Івата" та збірної Люксембургу Жерсон Родрігес потрапив у сферу інтересів київського "Динамо".
Як повідомляє шоу "ТаТоТаке", "Динамо" має намір підписати контракт з 23-річним хавбеком.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Портал Transfermarkt оцінює футболіста в 500 тисяч євро.
Контракт Родрігеса з "Джубило Івата" закінчується в січні 2022 року.
Нагадаємо, "Динамо" веде переговори з нападником "Альбасете" Романом Зозулею.
Роман Зозуля, Getty Images

Повідомляється, що сторони знаходяться на початковій стадії переговорів. Київський клуб вже зробив пропозицію Зозулі, який взяв час на роздуми.

У нинішньому сезоні Зозуля забив 7 голів у 23 поєдинках за "Альбасете" в Сегунді. Команда пробилася в плей-офф за право вийти до Прикладу.
Нагадаємо, Зозуля є вихованцем академії київського "Динамо". Виступав за київську команду з 2006 по 2011 рік. В його активі 6 голів у 52 матчах за "Динамо".

Як писав Знай.ua, київське "Динамо" продовжило контракт з головним тренером клубу Олександром Хацкевичем.

Олександр Хацкевич, Getty Images

Президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував підписання нового контракту з Хацкевичем.

"Хочу відразу сказати, що Олександр працював у дуже складний період. Коли він був призначений головним тренером, ми домовилися, що, враховуючи ситуацію в країні, враховуючи, що якісні, хороші легіонери до нас їхати не хочуть, величезна увага повинна бути приділена нашій молоді. Так, у нас не було титулів. Але те, про що ми домовилися, Олександр виконав. Він виконав ті завдання, які я поставив йому на тому етапі - впровадити в склад якомога більше молоді.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Чому у нас була така тривала перерва перед підписанням нового контракту? Бо спершу ми вчора один одному висловили, що кожен з нас хоче бачити у новому сезоні. Ми зробили паузу для того, щоб підсумувати і обдумати все, про що ми говорили вчора. І ми перенесли розмову про підписання контракту на сьогодні.

Звісно, потрібно виконувати завдання. Але не праві ті, хто пишуть, що не дай Бог команда не потрапить в Лігу чемпіонів, контракт однозначно буде розірвано. Такої умови немає. І на мене тиснути не треба. Тиск слід чинити на Федерацію футболу. Як тільки ми наближалися до суперника в чемпіонській гонці, відразу отримували видалення. Згадайте матч в Олександрії, який ми програли. У ворота суперників пенальті не ставлять, а в наші в аналогічній ситуації призначають", - заявив Суркіс.

Як повідомляється на офіційному сайті, новий контракт розраховано на два роки.

Як раніше повідомляв Знай.ua, півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков потрапив у поле інтересів трьох європейських клубів.