Український тенісист Сергій Стаховський жорстко відповів боксеру Олександру Гвоздику за виправдання військової агресії РФ.

Читайте Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Як відомо, такі емоції Стаховського зовсім не випадкові. Не так давно Гвоздик дав розгорнуте інтерв'ю, у якому припустився дуже явних необережних моментів, особливо, коли мова зайшла про ситуації в Україні та агресію з боку Росії:

Олександр Гвоздик і Адоніс Стівенсон

"Якщо бути чесним, мені здається, що в Україні ніколи нічого не зміниться, тому що все настільки корумпована - це просто сумно", - запевняв він.

Олександр Гвоздик

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Крім того, боксер висловився й про президента України Володимира Зеленського - в його позиції чітко простежувалися нотки роздратування, але обгрунтувати претензії Гвоздик не зміг:

Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Зеленський - це одна людина. Буде складно, навіть якщо зараз він зможе правильно підібрати команду. Такого, щоб ми раз - і прокинулися в Європі, не буде. ....Мені здається, у багатьох якесь неправильне мислення. Навіть коли був Янукович, мало кого турбувало, що він позакручував гайки в середньому бізнесі і поставив своїх людей всюди. Але всіх турбувало, що у нього ж Межигір'я. Та яка тобі різниця: Межигір'я або замок на Марсі? Ти від цього не з'їси більше сосисок на сніданок".

Відверто "наїхав" Гвоздик і на Усика, стосувалося це боїв у Росії. Хоча на відміну від нього Олександр свою позицію озвучував відверто і не боявся називати речі своїми іменами:

Олександр Усик

" У чому проблема боксувати у Росії? Ось були до Усика питання. Хто вважає Росію загарбником, так от людина поїхала у тил до ворога", - заявляв Гвоздик.

Також Знай.ua писав, що українська фехтувальниця Ольга Харлан виграла чемпіонат світу, який в ці дні проходить в столиці Угорщини Будапешті. Українка завоювала золото у фіналі, здолавши найбільш закляту суперницю – росіянку Софію Велику.