В англійській Прем'єр-лізі закінчився період трансферного вікна. Підписати гравців клуби АПЛ могли до 8 серпня (17:00 за місцевим часом).

Пропонуємо ознайомитися із десяткою найгучніших переходів гравців, які мають причетність до АПЛ. Про це пише ТСН.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еден Азар (Челсі - Реал Мадрид). Бельгійця продали за 100 мільйонів євро.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Гаррі Макгуайр (Лестер Сіті - Манчестер Юнайтед) "Червоні дияволи" підписали футболіста "лисиць" за 87 мільйонів євро, зробивши його найдорожчим захисником в історії футболу.

Ромелу Лукаку (Манчестер Юнайтед - Інтер Мілан) Бельгієць тривалий час горів бажанням піти зі складу "манкуніанців" і в останній день трансферного вікна приєднався до міланського клубу. За перехід 26-річного форварда "нерадзуррі" віддали близько 80 мільйонів євро.

Ніколя Пепе (Лілль - Арсенал Лондон) За 24-річного івуарійця "каноніри" виклали 79 мільйонів євро, що стало клубним рекордом.

Зазначимо, що трансферне вікно — це період протягом кожного року, в який футбольні клуби можуть передавати своїх гравців іншим клубам. Термін не є офіційним, але часто використовується у ЗМІ для поняття періоду реєстрації, як описано у ФІФА про статус і трансфер гравців. Згідно з регламентом, кожна футбольна асоціація приймає рішення про терміни проведення вікна, але воно не може перевищувати 12 тижнів.

Нагадаємо, що захисник лондонського "Челсі" бразилець Давид Луїс перейшов в "Арсенал".

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона благає Неймара залишитися тільки не Реал.

Також портал Знай.ua писав, що півзахисник німецького "Шальке" і збірної України Євген Коноплянка найближчим часом офіційно стане гравцем турецького "Бешикташа".