Дружина захисника збірної України та донецького "Шахтаря" Миколи Матвієнка Ганна опулікувала на своїй сторінці в Іnstagram спокусливе фото, коли вона була вагітною. Дівчина із округленим животиком стоїть біля вікна у нижній білизні.

У коментарях навіть відзначиась дружина Зінченка - Влада Седан. Вона написала: "Ты была красивой беременяшкой 🤰🏻".

Бебі-бум ніяк не вщухне серед наших спортсменів. В сім'ї захисника збірної України та донецького "Шахтаря" у четвер, 29 серпня, о 14:20 народився первісток.

Дружина Анна подарувала 23-річному футболістові дочка. Дівчинка народилася з уесом 3560 грамів, ріст новонародженої – 55 див. Дівчинку Марією. Про радісну подію повідомила Ганна Матвієнко, опублікувавши в Instagram фотографію бирки новонародженої.

Микола Матвієнко подякував дружині і поділився першими враженнями від народження дочки. Йому не вистачало слів, щоб описати свої емоції. Шалено щасливий!

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Подружжя в соцмережах тут же почали вітати фани, знайомі і друзі. Серед яких і екс-захисник "Шахтаря" Іван Ордець з дружиною Єлизаветою, В'ячеслав і Христина Танковские, а також гравець "Манчестер Сіті" і друг сім'ї Матвієнко – Олександр Зінченко з дівчиною Владиславою Щегловой.

Микола і Анна одружилися в березні цього року, пара вже зустрічалася більше трьох років. Любі проживають у Києві. Микола є основним гравцем донецького "Шахтаря" і виступає за збірну України, а Ганна займається моделингом. Подружжя люблять подорожувати разом зі своїми друзями.

Гаряча, пристрасна, прекрасна - пропонуємо переглянути кращі фото цієї ефектної брюнетки:

Нагадаємо, гаряча дружина Хачеріді вилікувала футболіста у пікантний спосіб: "Як рукою зняло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зозуля забив два голи у Іспанії

Також Знай.uа писав, що розлючені фанати ледь не влаштували мордобій на поле