Американський суперважкоатлет Чез Візерспун прокоментував майбутній поєдинок з Олександром Усиком, який відбудеться 12 жовтня в Чикаго, США. Таку заяву Чез зробив у інтерв'ю Matchroom Boxing.

Про те, що 38-річний американець вийде на ринг з ексабсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, стало відомо вночі, 9 жовтня.

Візерспун зазначив, що він довго чекав на титульний поєдинок і нарешті отримав свій шанс, тому налаштований досить рішуче. А українцю обіцяє важкий бій.

Олександр Усик

"Дуже радий можливості побитися з Усиком в Чикаго. Я і так перебував у процесі підготовки, сподівався на великий поєдинок. Більшого й просити не варто. Олександр дебютує у надважкій вазі, йому якраз належить дізнатися, що тут зовсім інша гра", – заявив боксер.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі

Візерспун пишається своєю серією з восьми перемог поспіль. І обіцяє Усмку непросту гру у надважкій вазі, адже він вже давно готується до доленосного титульного поєдинку.

"Я виграв вісім раз поспіль, тому знав, що незабаром буде великий бій. Знав, що буде відмінний шанс себе показати. Мені належить змагатися на великій сцені, тому я віддам всі сили заради перемоги. Все, до останньої краплі", – сказав американський суперваговик.

Варто зазначити, що Візерспун ніколи не оскаржував головні чемпіонські титули. Його найгучніші суперники – Тоні Томпсон, Кріс Арреола і Сет Мітчелл. Всім їм Візерспун програв нокаутом.

Нагадаємо, Усику в черговий раз не пощастило з дебютом: хто замінить Тайрона Спонга.

Як повідомляв Знай.uа суперник Усика Тайрон Спонг попався на гарячому, бій під загрозою зриву: перші деталі інциденту.

Знай.uа писав, Гвоздик пригадав першу зустріч з Бетербієвим: "Серйозний виклик".