Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) здобув дострокову перемогу в дебютному бою в суперважкій вазі проти американця Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО).

Для цього бою Усику підготували спеціальний костюм: біло-зелені шорти та халат. На шортах були написи "Україна" та "Сімферополь", а на поясі ім'я дочки - Ліза.

Крім того, на халаті Усика красувалася велика нашивка з логотипом мережі супермаркетів АТБ - "АТБ - grocery chain №1 in Ukraine" ("АТБ - роздрібна мережа №1 в Україні").
В такій же формі були і всі члени команди боксера.
Олександр Усик з командою, К2 promotions
Олександр Усик достроково переміг Чазза Візерспуна, Олександр Усик з командою, К2 promotions
Як пише Інформатор, в прес-службі АТБ повідомили, що це - частина рекламної кампанії, до якої залучили відомого боксера.

Бій Усик - Візерспун пройшов 12 жовтня на знаменитій Wintrust Arena в Чикаго, США.

Перший раунд пройшов у традиційній розвідці. Усик кружляв навколо суперника, який намагався потрапити по українцю.

Вже з другого раунду Усик почав набирати обертів, демонструючи швидкість і техніку, а Візерспун старався відповідати. У четвертому раунді Усик вже почав вкладатися в удари, а Чазз намагався працювати на контратаках.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

У шостому і сьомому раундах 38-річний Візерспун помітно втомівся та приймав всі удари, практично не відповідаючи на серії атак українця, який затиснув його біля канатів.

Після сьомого раунду Візерспун відмовився продовжити бій.

Олександр Усик, К2 promotions

Перемога Усика технічним нокаутом.

Дивіться повне відео бою Усик - Візерспун:

Нагадаємо, Візерспун замінив голландського боксера Тайрона Спонга, який за п'ять днів до бою провалив допінг-тестування. Всього за добу Усику знайшли нового суперника.

Як раніше писав Знай.ua, дебют Олександра Усика в хевівейті був запланований на 25 травня цього року, але Усик отримав травму і не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО). Поєдинок з Такамом був відкладений на невизначений час, а пізніше скасований, оскільки американець підписав контракт з іншою промоутерською компанією, з якою не змогли домовитися про організацію поєдинку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик прокоментував першу перемогу в хевівейті.