Центральний матч 14-го туру чемпіонату України між "Шахтарем" і "Динамо" в Харкові зупинили на 75-й хвилині через расистські вигуки. Вболівальники київської команди дозволили собі заборонені речі. При цьому фанати знали покарання за злісне недотримання правил поведінки під час матчу.

Копенгаген - Динамо, фото РБК-Україна

Фанати "Динамо" викрикнули щось у бік капітана "гірників" Тайсона, а той не стримав емоції, показав фанатам непристойний жест, а потім навіть розплакався. "Шахтар" – "Динамо" онлайн є на нашому сайті.

Зазначимо, що раніше диктор по стадіону попереджав уболівальників, що в разі расистських вигуків арбітр може зупинити матч і відвести футболістів у роздягальні. Через кілька хвилин команди повернулися на поле, а Тайсону була показана червона картка за непристойний жест.

Як відомо, "Шахтар" лідирує в турнірній таблиці. У донеччан в активі 37 очок. "Динамо" з 27 пунктами займає четверте місце. "Біло-сині" на одне очко відстають від луганської "Зорі", яка знаходиться на другому місці.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, Джорджина Родрігез у відвертій позі розігріла літак Роналду: "Ось такий комфорт...", фото.

Як повідомляв Знай.uа порвав сорочку і видав "танець живота": пишний бейсбольний фанат влаштував веселе шоу на трибуні, відео.

Знай.uа писав, помер легендарний радянський футболіст Спартака і збірної СРСР.