Чемпіон світу за версією WBA в найлегшій вазі (до 51 кг) українець Артем Далакян проведе наступний бій 8 лютого 2020 року. Про це повідомляє klitschko-brothers.com.
Це буде вже четвертий захист титулу для Далакяна. Його суперником стане 24-річний венесуелець Хосбер Перес.
Поєдинок пройде в рамках вечора боксу Union Boxing Promotion в КВЦ "Парковий" у Києві.
"Я вже почав підготовку до бою і 8 лютого розраховую продемонструвати всі свої найкращі якості в ринзі", - прокоментував Далакян.
Нагадаємо, звання чемпіона світу Далакян завоював 24 лютого 2018 року, перемігши американця Брайана Вілорію. Дебютний захист чемпіонського титулу Далакян провів 17 червня минулого року в Києві, нокаутувавши таїландця Сиричаї Тайєна. 15 грудня 2018 року він переміг технічним нокаутом у Грегоріо Леброна з Домініканської Республіки. Через півроку, 15 червня 2019 року Далакян у видовищному поєдинку нокаутував Саравута Таворнхама з Таїланду.
Всього в активі Далакяна на професійному рингу 19 перемог, 14 з яких - дострокові (73,68% нокаутів).
Як писав Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) проведе наступний бій проти Теофимо Лопеса, який 14 грудня переміг Річарда Коммі і завоював титул IBF у легкій вазі.
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Бій Ломаченко - Лопес заплановано на квітень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояси WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.
Глава Top Rank і промоутер Ломаченко Боб Арум заявив, що хоче провести поєдинок на головній арені "Медісон-сквер-гарден" в Нью-Йорку.