Молодий форвард французького клубу Генгам Натаель Жюлан загинув в автомобільній аварії, повідомляє офіційна сторінка клубу в Twitter.

З невідомих на даний момент причин Жюлан не впорався з керуванням власною машиною та вилетів з дороги, зазнавши смертельних травм. Причини аварії в даний момент з’ясовуються.

23-річний Натаель Жюлан був вихованцем клубу Гавр у систему якого прийшов в 2004 році та доріс до першої команди, у складі якої грав з 2015 по 2018 рік та провів 39 матчів, забивши 7 голів. До Генгаму він прийшов у січні 2018 року та встиг зіграти у складі “Руж-е-Нуар” 11 матчів. В минулому році Жюлан забив два голи у трьох матчах за других склад Генгаму та стільки ж голів у 13 матчах в оренді у Валансьєнні.

Нагадуємо, що київське Динамо нещодавно підписало нігерійського форварда Олу Муджіву на вільному трансфері.

Як повідомляв портал Знай.ua, грузинський легіонер київського футбольного клубу Динамо Лука Лочошвили повідомив про своє бажання розірвати контракт з українською командою.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий український футболіст, а також фланговий півзахисник київського "Динамо", молодіжної збірної України, Віктор Циганков перед новорічними святами підготував цікавий подарунок шанувальникам.