Британський екс-чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) прсетил турнір UFC 246 в Лас-Вегасі, головним боєм якого був поєдинок між ексчемпіоном UFC у двох вагових категоріях ірландцем Конором Макгрегором (22-4) і американським бійцем Дональдом Серроне (36-14).
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Ф'юрі прокоментував вражаючу перемогу Макгрегора, зазначивши, що це чудовf подія для всього спорту. Крім того, Ф'юрі похвалив його в бою з Флойдом Мейвезером і сподівається побачити Макгрегора в боксерському рингу.
"Якщо Конор хоче стати боксером, якщо він хоче займатися боксом, нехай робить це. Я думаю, що він непогано показав себе в бою з Флойдом Мейвезером. Конор потрапляв кількома хорошими ударами.
Я думаю, що повернення Макгрегора - здорово для боксу і відмінно для ММА. Якщо Макгрегор поб'ється з Пакьяо або Мейвезером, це перетвориться на велике шоу в Лас-Вегасі.
Люди знаходять собі розвагу. Це приносить гроші як в Лас-Вегас, так і в США. Кількість туристів зростає. Повернення Конора - відмінна подія для всього спорту. Хотів би побачити його знову на боксерському ринзі", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Як писав Знай.ua, Конор Макгрегор тріумфально повернувся в UFC, перемігши американця Дональда Серроне (36-14) на турнірі UFC 246 в Лас-Вегасі.

Конор Макгрегор достроково переміг Дональда Серроне на UFC 246, Getty Images

Нагадаємо, Конор Макгрегор достроково переміг американця Дональда Серроне.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Макгрегор нокаутував Серроне в першому раунді. Дональд впав після потужного хайкіка у голову, і Конор добив його кулаками. Бій тривав всього 40 секунд.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Дивіться відео бою Макгрегор - Серроне:

Бій пройшов в рамках напівсередньої ваги. Зазначимо, що це був перший бій для Макгрегора після перерви о 16 місяців. Тріумфальне повернення Конора Макгрегора!

Поєдинок Макгрегор - Серроне став головним боєм вечора на UFC 246, який відбувся у Лас-Вегасі.

Як писав Знай.ua, Макгрегор повідомив, що за цей бій отримає найбільший гонорар в кар'єрі. Крім того, 31-річний спортмен заявив, що до 35 років стане мільярдером і воглавит рейтинг Forbes.

"Я отримаю найбільший гонорар за мою кар'єру в ММА. Макгрегор розповів, що до 35 років стане мільярдером, так. Я чекаю більше $80 млн. Нас дивиться Австралія і Канада, а також Англія і Ірландія, повинна вийти гарна сума… Я заробив близько $50 млн за бій з Хабібом.
Також, коли мені виповниться 35 років, я стану мільярдером. Список Forbes - я йду за тобою. Поки ще далеко, але я доберуся до нього, оскільки у мене є способи, і це не основна мета", - цитує Макгрегора mmajunkie.usatoday.com.
Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор отримає реванш з Нурмагомедовим.