Моторошне ДТП за участю відомої спортсменки сталося у Миколаєві. Сам там остання збила на смерть вагітну жінку, яка переходила жінку на пішохідному переході.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Відтак, як відзначається, 25-річна чемпіонка України зі стрибків у висоту серед юніорів-2013 Ольга Ладига на машині Mitsubishi Pajero збила вагітну 32-річну жінку, а потім врізалася у Geely, що їхала попереду.

Фото з місця ДТП, фото: Преступности

Відеореєстратор в машині очевидця записав сам інцидент і те, що трапилося в наступні кілька хвилин. На кадрах видно, як дівчина вибігає зі свого авто і кидається в паніці, не знаючи, що робити далі. Водночас сама потерпіла не змогла вижити від отриманих травм – медики констатували смерть.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Ольга Ладига

Вже пізніше правоохоронці з'ясували, зловмисниця не мала права керувати автомобілем, оскільки ніколи не отримувала посвідчення водія. Наразі вирішується питання про її затримання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям підготували нові штрафи – кому і коли прилетять "листи щастя"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Порушників ПДР на дорогах буде чекати сюрприз: в Україні представили нову систему відеофіксації

Також "Знай.ua" писав, що Загинуло 174 тисячі українців - у МВС розповіли, як будуть боротися з "неоголошеною війною на дорогах"