Колишній британський боксер-чемпіон Карл Фроч критично висловився стосовно виступів українського професіонала-важковика Олександра Усика. На думку ветерана спорту, Усик ще має продемонструвати свої таланти, а його бій з Чаззом Візерспуна не зміг вразити Фроча.

Джерело: портал про бокс Bad Left Hook.

Після завершення кар'єри Карл Фроч став спортивним експертом і часто ділиться своєю думкою про важливі події у світі боксу. Саме тому він і не зміг обійти стороною бій Усика з Візерспуном.

Олександр Усик, фото: Instagram

Нагадаємо, бій Усика з Візерспуном пройшов 12 жовтня і закінчився перемогою українця - суперник відмовився продовжувати бій після сьомого раунду.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"У мене є сумніви з приводу Олександра Усика. Вони виникли через те, що він не природжений суперваговик. До того ж, Олександр не перемагав нікого з відомих хлопців. У першому бою в суперважкій вазі Усик боксував з джорніменом [професійний боксер "незіркового" рівня, який, тим не менш, є серйозним супротивником і своєрідним тестом на профпридатність - Знай.ua] і не вразив мене. Він зробив все, що йому було необхідно, однак опонент Усика був безсилим", - стверджує Фроч.

Олександр Усик донедавна готувався до бою з британцем Дереком Чісорою. Але через пандемію коронавірусу поєдинок було відтерміновано на невизначений час.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карл Фроч заявив, що Земля пласка: "Можу з упевненістю це сказати".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вечір боксу закінчився трагедією після поєдинку Усик - Візерспун: операція на головному мозку і кома.

Також "Знай.ua" писав, що Бій Усик - Чісора перенесли на невизначений час.